Follow by Email

zaterdag 26 januari 2013

ons verdriet is te groot voor woorden


Jan van Wanrooij


02-03-1957                      26-01-201367 opmerkingen:

 1. Ik wens jullie alle kracht van de wereld. Wat een strijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gecondoleerd Wil, dochters, schoonzonen, met het overlijden van Jan. We zijn in gedachten bij jullie. Heel veel sterkte met de moeilijke dagen/tijd die nog gaat komen.

  Liefs en een dikke knuffel,
  Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Wil, Nienke, Annelijn, aanhang,

  Dan toch sneller dan verwacht. Dat is eigenlijk altijd... Gecondoleerd en ontzettend veel sterkte voor jullie allemaal. Weinig woorden. Moeilijk om wat te typen. Wat zal dit lastig en moeilijk voor jullie zijn. Jan heeft geen angst en geen pijn meer, maar jullie verdriet is heel erg groot.

  Tja, wat kan ik nog meer typen. Mijn gedachten zijn bij jullie. Armen om jullie heen. Jan zal voor jullie een prachtige beschermengel zijn, al eerder gezegd op de site. En hij zal altijd over jullie waken.

  Hele dikke knuffel, liefde, warmte, jullie zijn moedige, dapere mensen. Jan was en ís dat ook!

  Heel veel liefs,
  S

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach lieverds toch......die paar woordjes spreken zo voor zich. Wat een moedige strijd hebben jullie allemaal gestreden en wat een moeilijke tijd moeten jullie nu trotseren. Ik wens jullie heel veel steun aan en van elkaar toe, heel veel kracht en veel liefde.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Wil, Nienke, Annelijn en partners het onherroepelijke is gebeurt heel veel sterkte.... Gecondoleerd..... In gedachten bij jullie XAliB

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gecondoleerd met het verlies van je man, jullie vader en schoonvader.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gecondoleerd en veel sterkte de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gecondoleerd Wil en kids met het verlies dat was verwacht maar toch altijd onverwacht snel komt. Knufs Erno (kanjermika)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg veel sterkte nu en komende tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel veel sterkte en gecondoleerd!
  Liefs, Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gecondoleerd. Heel veel sterkte, kracht en liefde gewenst voor nu en de tijd die komen gaat.

  Lieve groetjes, Yvonne uit Tilburg

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gecondoleerd. Ik wens jullie veel kracht en liefde toe om het verlies van Jan een plekje te kunnen geven.
  Lieve groet, Marloes de Vries

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gecondoleerd met het verlies van je man, jullie vader en schoonvader .....

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik schuif de gordijnen opzij en zie dat de mooie, witte wereld van de afgelopen dagen is verdwenen. Die witte wereld waarvan het de afgelopen dagen leek alsof ie niet meer weg zou gaan, alsof het altijd zo zou blijven. Het dagelijks leven werd er door beperkt, maar het bracht ook een bepaalde intensiteit en saamhorigheidsgevoel met zich mee. Met zijn allen proberen we het pad op te gaan, zonder te vallen. Af en toe gebeurt dat toch. Even die pijn, maar we staan op en gaan weer verder. Uiteindelijk kon de sneeuw het niet volhouden. Moeder natuur had andere plannen. Bam, daar is ineens een hele andere wereld als je de gordijnen opent...

  Hoe toepasselijk bij dit trieste bericht. De ongelijke strijd is gestreden.. Jan en familie, wat zijn jullie ongelooflijk sterk geweest en nog! Knap hoe jullie je er samen doorheen slaan! Ik weet nog dat het bij ons als bijzonder werd bestempeld dat we er altijd waren voor mijn moeder en dat ik dacht: 'doe niet zo raar, dat is toch de normaalste zaak van de wereld dat je je geliefde ouder bijstaat in deze oneerlijke strijd!' Maar dat is het niet. Het is heel bijzonder wat jullie gedaan hebben met z’n allen en ik weet zeker dat dat Jan ontzettend veel steun gegeven heeft!
  Heel veel sterkte gewenst deze komende dagen en de dagen, weken, maanden, jaren die komen gaan. Zo’n prachtige man zul je blijven missen! Gelukkig wordt de pijn na een tijd draaglijk en dan blijven vooral die mooie herinneringen over. Dat is een troostende gedachte voor nu. Maar nu voelt die pijn en het gemis ondraaglijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Als vader is het altijd maar afwachten met wie je kinderen verkering krijgen. En als ze verkering krijgen, dan hoort daar op een bepaald moment ook de kennismaking met de schoonouders bij. Jan en Wil kennen we nu een jaar of vier. Met hen was er meteen een goede klik. Misschien komt dat omdat we allemaal in de jaren 60 en 70 zijn opgegroeid en veel ervaringen delen. Er zijn natuurlijk ook andere redenen. Karakter bijvoorbeeld. Jan had een sociaal hart. Hij genoot van contact met mensen en was vaak de gangmaker in gesprekken. Als het niet over sport ging, was er met Jan erbij altijd genoeg gespreksstof, want Jan was geïnteresseerd in veel zaken. Humor was een belangrijk wapen in zijn gesprekken. “Stoute” humor. Jan kon met twinkelende oogjes en een lach extra inhoud aan een gesprek geven met kleine plagerijen. Op een of andere manier ontlokte hij dat dan ook bij andere mensen die vervolgens ook met een grapje een draai aan het gesprek wilden gaan geven. Het is jammer dat Jan er niet meer is. Een troost is dat hij doorleeft in zijn dochters en in onze herinneringen.

  Wil, ik was een stille volger van je ‘blog’. Je hebt in de afgelopen jaren de ontwikkelingen rondom Jan en je ervaringen met ons gedeeld. We hebben meegeleefd en we huilen nu met je mee. Het waren zware jaren voor jou en de kinderen. Soms was er een beetje hoop, maar op een bepaald moment werd onomstotelijk duidelijk dat dit verhaal geen ‘happy end’ meer kon hebben. In je beschrijving van de gebeurtenissen was er –ondanks de slechte ontwikkelingen– toch vaak ook een kleine gebeurtenis die als lichtpunt opgevat kon worden; een gewoon ding van het leven dat de aandacht trok en liet zien dat er ook in slechte tijden nog plek is voor iets wat mooi is in het leven en hoop geeft. Ik wens jou, Annelijn, Nienke, hun mannen en alle andere lieve mensen om je heen een goede verwerking van het verdriet en ik hoop dat er nog veel lichtpuntjes in jullie leven zullen zijn. En als ik de humor van Jan had gehad, dan zou ik tenslotte met twinkelende oogjes nog een stoute opmerking hebben gemaakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jan zijn strijd is gestreden lieve familie. Ik wil jullie heel veel sterkte toewijzen voor de komende periode. Men zegt "na regen komt zonnenschijn", dat klopt heus wel, maar er zal altijd een wolkje voor jullie blijven hangen op die voor andere mensen wolkenloze lucht.

  Hartelijke groeten van
  Ciska Brantz

  BeantwoordenVerwijderen
 18. We huilen met jullie mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gecondoleerd en alle kracht toegewenst ! Lidia Hakvoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat 'n strijd, in gedachten bij jullie, lieve Wil! Warme groet van mij, Nicole (bruintje beer)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gecondoleerd met dit grote verlies...........

  Liefs,

  Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gecondoleerd en heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gecondoleerd en veel sterkte met dit grote verlies...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. gecondoleerd en heel veel sterkte in deze moilijke tijd

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Gecondoleerd en veel sterkte met dit grote verlies.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Gecondoleerd met dit grote verlies..Heel veel sterkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Gecondoleerd famillie,heel veel sterkte,kracht en troost gewenst..wat een verdriet.
  Mirthe

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Riet Verwijmerenzondag, januari 27, 2013

  Lieve Wil,Annelijn,en Nienke verdere familie

  Aan de strijd van Jan is een eind gekomen,geen pijn meer,geen angst,geen wanhoop.Je zou nu denken dat je rust hebt.Maar niets is minder waar nou begint het pas je blijft denken als ze dit of dat nog geprobeerd hadden,maar dat is tegen beter weten in.
  Wil ik ken je al heel lang,je was altijd zo flink zo kordaar
  Je was gelukkig met Jan,en je dochters iedere keer las ik jou brief,en dacht wat goed dat ze het zo kan verwoorden.
  Maar nou komt er een moeilijke tijd aan,het is alles zo definitief,maar de herinnering blijft.
  Die zul je zeker nodig hebben,verder wens ik jou heel veel warmte en steun,samen met je dochters en familie, ga je dat zeker redden. Heel veel liefs Riet\

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Lieve allemaal,

  Héél veel kracht en sterkte!

  In gedachten bij jullie

  BeantwoordenVerwijderen
 30. zoveel sterkte gewenst voor jullie allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Lieve Wil, Nienke en Annelijn,

  Een oneerlijke strijd...
  Toen mijn tante overleed zei mijn oom "Ze heeft zo hard gevochten" en ik zei "En jij vecht nog steeds". Dat geldt voor jullie ook. Het door moeten gaan zonder Jan. Met al het verdriet en gemis dat daarbij hoort. Ik wens jullie heel veel kracht en hoop dat de liefde voor Jan en elkaar jullie hierdoor heen helpt. En dat dan de mooie herinneringen de overhand krijgen...

  Liefs Elske

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Gecondoleerd, en heel erg veel sterkte gewenst.
  ~~Fons~~

  BeantwoordenVerwijderen
 33. De zon gaat onder maar niet uit !

  Sterkte, liefde en warmte gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Lieve familie, gecondoleerd met het verlies van jullie geliefde Jan.

  Jan heeft nu zijn rust gevonden. Voor jullie begint het lange proces van afscheid nemen. Hopelijk kunnen jullie herinneringen een lichtpuntje in deze tijd zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. beste familie

  Ook al ken ik jullie niet persoonlijk ook ik was eens stille blog volger
  daar zag ik een verhaal van een hevige strijd die helaas niet te winnen was
  allemaal heel veel sterkte de komende dagen en de dagen die nog komen
  Pijn kan men niet verzachten maar de herinnering blijft

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wil, Annelijn, Nienke en partners,

  Ik wens jullie veel kracht en sterkte toe. Ik heb veel bewondering voor hoe jullie de afgelopen jaren met het ziek zijn van Jan zijn omgegaan. Hopelijk geeft dat ook de kracht voor de komende periode.

  Liefs Lisenka

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wil, Nienke en Annelijn,

  Wat verdrietig dat jullie man en vader overleden is. Hij heeft lang gestreden en jullie streden met hem mee. Wat zullen jullie hem gaan missen. Zachtjes huil ik met jullie mee. Heel veel sterkte in de tijd die is en komen gaat. Houdt jullie vast aan elkaar en aan de mooie herinneringen en de liefde die er voor elkaar was en is.

  Liefs Marijke & Fokke, Thys en Jouke

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Lieve Wil en de meiden met aanhang,

  Ontzettend veel sterkte en kracht gewenst!


  Dikke kus,
  Angela, Diane, Jelle, Mees & Annelot

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Lieve familie,

  Ontzettend veel sterkte. Wij denken aan jullie.

  Dikke kus,
  Drie Amsterdammers

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Heel veel sterkte.

  Liefs Neeltje (en Peter en Paul)

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Heel heel heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Lieve familie,

  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Een stille bloglezer.

  Jos

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Gecondoleerd, heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. lieve allemaal

  ik heb jullie blog gevolgd heel hevtig allemaal
  ik wens jullie heel veel kracht toe in deze moeilijke tijd


  mama van 2 kids

  BeantwoordenVerwijderen
 45. gecondoleerd met dit groot verlies van een heel mooi mens! heel veel sterkte voor nu en voor de dagen, weken, maanden en jaren die komen gaan

  erica (aramis) robert en lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Lieve Jan,

  Is het een eerlijke strijd, als je tegen kanker moet strijden.
  Als je familie je zo ziet lijden.
  Ik zelf denk van niet.
  Het brengt veel pijn, onmacht en verdriet.
  Je vrouw en je kinderen hebben je los moeten laten.
  Waar jij nu over mag gaan waken.
  Ik wens jouw een goede reis.
  Vind vrede, liefde en rust in het paradijs.

  Liefs Janine van Tilburg

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Lieve familie'

  Ook ik ben een stille bloglezer en collega van Jan. Wat is hij dapper geweest en heeft hij gevochten tegen die rot ziekte. Ontzettend knap hoe jullie hem en elkaar hebben gesteund. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd .

  Lieve groeten

  Collega van Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Als stille bloglezer wil ik jullie heel veel sterkte wensen met het verlies van Jan. Wat heeft hij gevochten en wat was het een man om trots op te zijn. Lieve groet vanuit Brabant.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Lieve familie,

  Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit enorme verlies.  BeantwoordenVerwijderen
 50. heel veel sterkte met dit verlies.

  een meelevende bloglezer.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Er is al zoveel gezegd. Wil en Jan hebben ons deelgenoot gemaakt van een lange moeilijke periode in hun leven. We hebben kunnen lezen dat zij stap voor stap dichterbij het onvermijdelijke kwamen. Nu is het dan zover. Jan heeft zijn rust en hoeft niet meer te lijden. Voor Wil en de kinderen begint nu het definitieve afscheid. Ondanks het verdriet blijft er een leven vol mooie herinneringen. Heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Lieve Wil, Nienke en Annelijn,

  Gecondoleerd met het overlijden van Jan.
  Ik wens jullie de komende periode alle kracht en liefde met elkaar toe om het grote verlies draaglijk te maken.
  Er zijn gelukkig vele mooie herinneringen om je aan vast te houden bij het intense verdriet.
  Mijn gedachten zijn bij jullie.

  Marc van der Steen

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Heel veel kracht en liefs toegewenst, voor nu, en in de toekomst...

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Lieve Wil, Nienke, Annelijn en schoonzonen
  Gecondoleerd met het overlijden van Jan.
  Veel sterkte.
  Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Gecondoleerd en heel veel sterkte.
  In gedachten bij jullie.
  Nancy Horvers

  BeantwoordenVerwijderen
 56. gecondoleerd en veel strekte
  Olga

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Lieve Wil en kinderen.
  Wat is het stil nu zonder Jan.
  Wat hebben jullie met z'n allen goed voor hem gezorgd.
  Wat een mooie blog heb je voor en met Jan gemaakt.
  Heel veel sterkte .
  " Mooie herinneringen blijven"
  Cees en Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Gecondoleerd met het verlies van uw man en vader, heel veel sterkte in deze moelijke tijden.

  Harsha ( via de blog van Lowie kom ik hier terecht)

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Beste Wil en familie,

  Gecondoleerd en heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.

  Nelly Gillis.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Lieve Wil, Annelijn en Nienke,

  Gecondoleerd met het verlies van Jan en jullie pap.
  Zijn strijd is gestreden en heeft rust gevonden.
  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Heb bewondering voor jullie.
  Ondanks dat we geen kaart hebben gehad maar wel in de krant een advertentie hebben gezien, zal een van ons bij het afscheid zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Met Cees en Wilma...mooie herinneringen blijven.
  Het is goed zo, dit wisten we en dan doet het toch verschrikkelijk veel pijn
  Jullie zijn een groot voorbeeld voor velen

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Lieve Wil,Annelijn,Nienke,

  Gecondoleerd met het heengaan van je lieve dierbare man Jan,en jullie papa.
  Een hele grote stevige boom jullie vader, die vol met bladeren hangt,elk blad heeft zijn speciale kwaliteit die hij bezit, en zijn nu jullie herinneringen...Die steeds zullen komen en gaan..
  Veel liefde en sterkte wens ik jullie met dit onmetelijk verlies.
  Een hele dikke troostknuffel! van `n stille bloglezeres gjamh

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Lieve Wil en kinderen,

  gecondoleerd met dit zware verlies. Wat zal er een leegte zijn in jullie leven nu Jan niet meer fysiek bij jullie is.
  Ik heb respect en bewondering voor het feit dat jullie alles via het blog deden delen met ons.
  Iemand zoals ik bijvoorbeeld, een stille lezeres, iemand die jullie niet kent maar steeds tranen liet lopen bij de berichten.
  Heel veel sterkte voor de komende tijd, het zal zwaar worden dit een plekje te moeten geven in jullie leven.

  Een warme knuffel vanuit het zuiden des lands

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Van Myriam
  Wens je heel veel sterkte en hopelijk heb je veel steun aan de vele ongetwijfeld mooie mooie momenten die je samen met Jan gedeeld hebt.Liefs !!

  BeantwoordenVerwijderen