woensdag 1 augustus 2012

vakantie

Zomervakantie 2012…..  bijna iedereen gaat naar zonnige oorden (of regenachtige campings)
Voor ons geen verre reizen, geen vliegtuig, geen vreemde talen, wij zijn gewoon thuis.
We proberen wél het vakantiegevoel wat te pakken te krijgen. Jan slaapt altijd al lang uit, ik nu soms ook, als ik niet hoef te werken. Want mijn vakantie past dit jaar precies in één week, verder werk ik gewoon  twee ochtenden per week op het kinderdagverblijf.
Maar als het weer een beetje meewerkt, niet teveel regen, maar zeker ook niet te warm, dan proberen we toch echt wel vakantieachtige dingen te doen, gewoon hier in de buurt. Terrasje pakken, ijsje eten, klein rondje in het bos wandelen.
Afgelopen zondag zijn we nog een stukje gaan varen op de Biesbosch, echt zo’n bejaardenuitstapje op een grote rondvaartboot. Alles beter dan een hele dag thuis zitten bedenken wat er allemaal níet meer kan. En daarna lekker gebarbecued.
En binnenkort gaan we nog een paar dagen naar een huisje in Limburg. Niet eens een week, een midweek maar, want dat is al lang genoeg voor Jan, dan zal hij aan het einde toch wel total loss zijn.
Maar als hij, en wij, dan heeft genoten van het samenzijn, van het even weg zijn, even toch echt vakantiegevoel heeft, dan zijn wij al tevreden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten