Follow by Email

dinsdag 24 december 2013

kaarten


Het lijkt wel of iedereen dit jaar massaal heeft besloten om alleen een digitale kerstgroet te sturen. Weer een mooie traditie die aan het verdwijnen is. Jammer, want zo’n lijntje met kaarten door de kamer vind ik altijd wel gezellig. Nu is het een miezerig lijntje, samen met een armetierige kerstboom symbolisch voor mijn eerste kerst zonder Jan.

Maar ik mag niet mopperen, ik stuur zelf dit jaar óók geen kerstkaarten. Maar dat heeft een andere reden dan de overwegingen van de meeste mensen, ik heb er wel lang over getwijfeld, maar ik krijg het niet voor elkaar om kerstkaarten te versturen met maar één naam erop. Te moeilijk.

Dus daarom nog maar een keer deze foto uit de oude doos, met daarop de allerliefste kerstman die ik ooit gekend heb. Met voor iedereen de beste wensen.

 

3 opmerkingen:

 1. Lieve Wil,

  Ik wens je ondanks het gemis van Jan een fijne kerst.
  Samen met je meiden en Jan in jullie harten en gedachten.
  Dat mooie herinneringen een troost mogen zijn.
  Ik denk aan jullie!

  Liefs, Yvonne uit Tilburg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve, lieve Wil
  Met je meiden om je heen en Jan in je hart wens ik je heel veel liefde en warmte toe deze, ongetwijfeld mooie maar ook moeilijke dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto Wil! Net zoals het jou niet lukt om kerstkaarten te versturen met slechts één naam er onder, is het voor anderen wellicht moeilijk om een kaart met "vrolijk" kerstmis naar jou te sturen, al zouden het nog zo graag voor je wensen. Wij wensen je een "warme" kerstdagen, samen met jouw dochters en schoonzonen. Overigens ben ik zelf meer van de nieuwjaarskaarten, dus laat je het lijntje nog even hangen?
  Ton

  BeantwoordenVerwijderen